www.accounting-advisors.com info@accounting-advisors.com
Accountin Advisors - Счетоводна къща Accountin Advisors - Счетоводна къща
 
 
Accountin Advisors - Счетоводна къща
 

За нас » Екип


Екип
 

Екипът на Акаунтинг Адвайзърс е креативен, динамичен и амбициозен в постигането на първокласни резултати в работата си. Поставяме си високи цели, което означава просперитет за нашите клиенти.  Искрено се интересуваме от дейността на всяка компания,  и колкото повече навлизаме в детайлите, толкова повече варианти на решение можем да предложим, за да помогнем при вземането на решение за вашия бизнес. Екипът ни е  100% надежден - спазваме уговорените си срещи, изпълняваме дадените обещания, прецизно следим за изпълнението на ангажиментите си и ако случайно е допусната грешка, сме достатъчно отговорни, за да я споделим. Притежавайки тази репутация, се радваме на дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни.

Наши мениджъри са: 

Любомира Пеева, род. 1978 г. Дипломира се като магистър по специалност “Счетоводство и Контрол” към УНСС. Започва работа по специалността си още през 1999 г., като по време на следването си заема длъжността “Младши счетоводител” в търговско дружество. През 2001 г. постъпва на работа в банковата сфера и напуска системата като “Експерт главно счетоводство” в Евробанк АД. Специализира се в комплексното счетоводно обслужване на средни и големи компании, сред които утвърдени чуждестранни представителства и организации.

Мирослава Владимирова, род. 1982 г. През 2005 г. се дипломира като магистър по специалност "Счетоводство" към УНСС. През 2003 г. започва работа като "Счетоводител" в счетоводна кантора в град София. Четири години по-късно професионалните й качесва  й осигуряват длъжността"Мениджър Счетоводни Услуги" в същата кантора. Отговаря за представителството пред органите на вътрешен контрол на обслужваните компании, данъчните власти и одитни институции.  Професионалният й опит  включва широк спектър от дейности в областта на счетоводните услуги и консултации по прилагането на действащото данъчно и счетоводно нормативно законодателство.